referenties

Enkele voorbeelden van ons werk

Wij hebben al werken uitgevoerd in Olen, Geel, Meerhout, Turnhout, Arendonk, Dessel, Retie, Herentals, Herenthout, Grobbendonk, Zandhoven, Zoersel, Lille, Nijlen, Lier, Kasterlee, Leuven, Mechelen, Antwerpen, Brussel & Hasselt.

Referenties

Woningen

De ruwbouwwerken van deze woning zijn uitgevoerd door JKH Woningbouw !

Jelle: “De ruwbouw van deze woning is erg vlot verlopen. Er was een uitstekende communicatie tussen eigenaar en aannemer. Op die manier is het fijn werken, zowel voor ons als voor de klant.”

Ook metsen wij de ruwbouw van verschillende woningen. Tijdens de ruwbouwwerken is er al rekening gehouden met de toekomstige gevelbekleding tegen de wanden. Hierdoor is het plaatsen van de gevelbekleding achteraf een koud kunstje.

Moderne woning met grote glaspartijen
deze woning is recent gebouwd door JKH woningbouw.

Referenties

Klinkerwerken

Het leggen van terrastegels, inclusief effenen van de ondergrond en plaatsen van borduurs.

Het plaatsen van borduurs, waarbij het belangrijk is dat deze allen recht worden geplaatst en goed afhellen zodat het water ook goed weg kan. Want niemand wil graag plassen op zijn terras!

Het leggen van terrastegels, inclusief effenen van de ondergrond en plaatsen van borduurs.

Het aanleggen van een terras in alle mogelijke maten en vormen. Van het afgraven en egaliseren van de ondergrond, over het plaatsen van borduurs en het kiezen van de juiste ondergrond, tot het uiteindelijke klinkeren (of tegelen) en invoegen van het eindresultaat tegen het onkruid.

Referenties

Metselwerken

Ruwbouwen van garages. Deze garages werd gemetst door JKH Woningbouw.

Referenties

Draagbalk plaatsen

Referenties

Vloerwerken

Je oude vloer laten uitbreken, en vervangen door een nieuwe?

Referenties

Renovatie

Renovatie schuiframen inclusief ruwbouw – VOOR

Renovatie schuiframen inclusief ruwbouw – NA

De eigenaars hadden graag de klassieke deur en raam vervangen door een moderne schuifraam. Hierdoor zouden ze een veel betere lichtinval creëren in hun achterbouw. Best wel een lastig werkje!

De ruwbouw perfect aangepast aan de wensen van de klant. Schuifraam paste perfect in de opening. Klant zeer tevreden !

Renovatie van een oude veranda

De afbraakwerken zijn door de eigenaars gedaan onder ons persoonlijk toezicht. De kosten van de ruwbouw kon de klant perfect drukken door het helpen.

Helpen kan je doen door bijvoorbeeld het aanbrengen van stenen en het draaien van de mortel. Dit zorgt toch al snel voor een besparing van ettelijke uren werk! En dat voel je als klant natuurlijk ook in je portemonnee.

Referenties

Wat zeggen onze klanten?

Elien

“Jelle is een erg rustige en betrouwbare man, die zeer nauwkeurig te werk gaat en kwalitatief hoogstaand werk aflevert. Een absolute aanrader.”

Hans

“Ik ben zelf elektricien en heb al een aantal keer samengewerkt met Jelle Mols. Telkens een zeer aangename samenwerking waarbij Jelle als gepassioneerd aannemer de bouwwerken heeft uitgevoerd naar wens van de klant.”

gratis offerte

Koperstraat 40, 2250 Olen
+32 471 72 66 57
info@jkhwoningbouw.be