logo woningbouw jkh

Andere projecten

Onze diensten in een overzicht

Van grondwerken tot vloerbekleding

Al dan niet in het kader van woningbouw realiseren we uiteenlopende diensten. Denk aan muren metselen, grond egaliseren en vloerbekleding vervangen. In onderstaand overzicht krijg je per discipline wat meer informatie. Gelieve wel in acht te nemen dat we geen voegwerken meer doen.

Qua klinkers zijn er tegenwoordig uiteenlopende uitvoeringen te verkrijgen. We kunnen je als tip meegeven om je ondergrond vooraf goed te analyseren om zo verzakkingen te vermijden.

Terreinen nivelleren of putten uitgraven? Grondwerken zijn een kolfje naar onze hand dankzij ons moderne machinepark.

Binnen metselwerken zijn we vertrouwd met traditioneel en gelijmd metselwerk. Met name bij gelijmd metselwerk hanteren we een pomp en een pistool voor een optimaal resultaat.

Steunbalken zijn onontbeerlijk om de stabiliteit van je woning te garanderen. Afhankelijk van de gebouwde constructie bevelen we houten, betonnen of stalen exemplaren aan.

Wij zijn gekwalificeerd om vloeren nieuw aan te leggen en te renoveren. De soorten vloerbekleding die we plaatsen, zijn keramische tegels, natuursteen en mozaïeksteentjes.

n
n

Mocht je trouwens een doe-het-zelver zijn en wat tips kunnen gebruiken, kan je op onze expertise rekenen. We begeleiden je dan om de juiste materialen te selecteren en leggen je uit hoe die best te verwerken.

n

Uiterst betaalbare service

Waarom voor JKH Woningbouw kiezen?

Er zijn heel wat redenen om voor JKH Woningbouw te kiezen. We denken immers altijd met onze klanten mee en leveren een betaalbare service.

Ons als aannemer onder de arm nemen? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek. In onze fotogalerij kan je alvast wat inspiratie voor je nieuwbouw of renovatie opdoen.

anticiperende aanpak

We anticiperen tijdens de ruwbouwwerken al op volgende stappen, waaronder grondwerken en zelfs tuinaanleg.

betaalbare service

Omdat we uitsluitend duurzame materialen inzetten en geen onnodige kosten aanrekenen, blijft onze service betaalbaar.

één aannemer

In JKH Woningbouw vind je één partner om je hele woning te bouwen of te renoveren. Wij begeleiden je van het eerste papierwerk tot de eigenlijke afwerking.

Je woning laten (ver)bouwen?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!